2011. január 23., vasárnap

Én is csatlakoztam

Sziasztok! Manka volt olyan kedves és - kérésemre - küldött tegnap nekem is meghívót a bloghoz. Azt nem garantálom, hogy minden hónapban fogok valamilyen karácsonyi témájú dolgot készíteni, de ez a blog biztosan inspirálni fog majd, és arra késztetni, hogy ne hagyjam az utolsó pillanatra a karácsonyi készülődést, mint ahogy évek óta mindig így van. :-) Azok kedvéért, akik a blogvilágból nem ismernek, néhány sor magamról: Németné Adrinak hívnak, 30 éves vagyok, Békéscsabán élek férjemmel és 4,5 éves Bence fiammal, illetve pár napja van egy új családtagunk, aki egy 9 hetes tacskó kisfiú és a Müzli névre hallgat. Hobbim már több, mint 10 éve a keresztszemes hímzés, de emellett próbálkozom más technikákkal is. Karácsonyra kaptam egy varrógépet, így remélem, hamarosan jó barátságban leszek vele is, egyelőre még ismerkedünk és kisebb, egyszerűbb dolgok összevarrásával próbálkozom. Két blogom is van, az egyikben rólam, a munkáimról és családomról olvashattok, itt. A másik blogot azért hoztam létre, hogy az interneten talált különböző kreatív módszerrel készített tárgyak leírásait egy helyre gyűjtsem és megosszam másokkal is, ezt a blogot itt találjátok. Remélem, sok hasznos ötletet tudtok majd meríteni belőle.
Most pedig jöjjön egy-két kép a tavaly karácsonyra készített dolgokról, ami sajnos nem volt sok, tekintve, hogy most sem kezdtem el időben készülni, illetve a munkahelyemen rengeteget kellett túlóráznom október-december között. De idén másként tervezem, remélem, sikerülni fog majd.
Kellemes hétvégét mindenkinek és örömteli alkotást!





7 megjegyzés:

Jutka írta...

Kedves Adri,
Szerintem ez nem kevés.:))

Névtelen írta...

Adri, nagyon szépeket készítettél, nagyon tetszik mindegyik és ez tényleg nem kevés, igaza van Jutkának!

N. Adri írta...

Köszönöm, de ahhoz képest, amennyit terveztem, nagyon kevés. :-)

Nagymamis írta...

Nagyon szépek a munkáid. És tényleg nem kevés. Fejben én is mindig sokkal több dolgot kitalálok, aztán valahogy másképp alakul minden.

Isadora írta...

Lovely works! :)

Unknown írta...

Olá Rafa,lindos enfeites de árvores ! Obrigada pela visita e comentário, adorei! beijo Nina

Amanda írta...

Aranyos, szép munkák! Tervekben nálam sincs hiány.